Konavle
Konavle
Konavle

Rekreacijsko jahanje na stazama je opuštajuće iskustvo. Predivno je biti blizu prirodi, samo ste Vi, Vaš konj i prigušeni zvukovi prirode oko Vas. Put kojim jašete postaje sve mirniji što duže jašete, te što duže jašete to ste sve dalje od realnosti svakidašnjice. 
Instruktor će Vam dati kratke upute, neovisno o Vašem prijašnjem iskustvu (nije potrebno nikakvo iskustvo) te kada se upoznate s Vašim konjem, te se osjećate ugodno spremni ste s našim vodičem istražiti put u Konavlama. Lekcije su se dokazale kao zabavne i edukativne. Naučiti ćete puno o Vašem konju, o sebi, o prirodi oko sebe te o životu. Naši konji su dobro dresirani te imaju brzine, agilnosti i ravnoteže.

ATV Safari je isplaniran kao moderni avanturistički izlet kojim možete istražiti lokalnu prirodu (sigurno, ali u isto vrijeme vrlo uzbudljivo). Safari počinje kod Kojan Koral gdje instruktor daje potpune instrukcije kako se koristiti sa ATV-om, njegove karakteristike te sigurnosna upozorenja. Nakon instrukcija upustite se u put kroz maslinike, borovu šumu, kamenitu obalu te selo Čilipi. Kroz nekoliko navrata prolazimo kroz rijeku Ljuta. Ovaj izlet je savršen za ljude željne malo adrenalina popraćen uz predivne prirodne prizore. 

Naša glasovita Malvasija dubrovačka Karaman pobjednik je međunarodnog natjecanja “Svijet malvasija” i nosi prestižnu titulu Šampion svijeta.
Uz ispijanje malvasijinog nektara, ispričat ćemo vam dokumentirane priče iz prve malvasijine knjige,ona je ujedno i prva knjiga u Hrvatskoj koja govori o povijesti jednoga vina, a priče sežu u Dubrovačku Republiku,davnu 1383.god.
Nagradama i tržišnim afirmacijama vlasnik i enolog Niko Karaman Malvasiji je dao ozbiljan ugled i vrijednost vina, jer se ona ne utapa u sivilu prosječnosti.
Kušaona se nalazi u predivnom ambijentu okružena vinogradom Malvasije koja je majka ostalim vinogradima Malvasije u našoj županiji. Prošetat ćemo zajedno s vama kroz vinograd jer mi u njemu počinjemo raditi vino.
Dođite kod nas i osjetit ćete neodoljive okuse i mirise juga. Naša slatka Malvasija razmazit će vaše nepce. Živjeli! U cijenu je uključeno kupljenje na Vašoj kućnoj adresi unutar Dubrovačko-neretvanske županije.

  • Konavl izlet (2-6 osoba)Call

    Rekracijsko jahanje, ATV Safari ili vinokušnja u Karaman vinariji. Izbor je Vaš. Posjetite predivno mjesto Konavla te dopustite našem vodiču/vozaču da podijeli svoje znanje o lokalnoj povijesti, tradiciji te gastronomiji.

Izlete ugovoriti najmanje 24h unaprijed!

Ponijeti vode, fotoaparat i dobru volju

Komforno
Sportska odjeća (rekreacijsko jahanje i ATV Safari)

Kupljenje na kućnoj adresi unutar Dubrovačko-neretvanske županije.

Hrana i piće
ATV Safari
Rekreacijsko jahanje

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp