Pelješac Vinokušnja
Pelješac Vinokušnja
Pelješac Vinokušnja

Kvalitetno vino, svojom slatkoćom, bojom i mirisom je poslastica za Vaše oči, jezik i dušu. U kombinaciji sa domaćim specijalitetima lokalne gastronomije je pravi raj.
Pelješac je sinonim za dobro vino. Asocijacija na Dingač i Postup, zaštićene zemljopisne položaje. Prostor u kojem caruje plavac mali. Ali i sva druga blaga prirode koja vrijedne ruke pretoče u prošek, likere, rakije i… djevičansko maslinovo ulje.
Pelješac je sinonim i za najkvalitenije školjke. Kamenice i mušule iz Malostonskog zaljeva cijenjene su u cijelom svijetu, bogatstvo ribe iz dva mora: malog (plitkog i toplog) i velikog (prozračnog i dubokog), domaći proizvodi s obiteljskih agroturizama – sve vas to vodi u neponovljivi gastro svijet.
Stati ćemo na nekoliko lokacija gdje možete napraviti fotografije koje oduzimaju dah. Izlet je za max 6 osoba. U cijenu je uključeno kupljenje na Vašoj kućnoj adresi unutar Dubrovačko-neretvanske županije.

  • Pelješac vinokušnja (2-6 osoba)Call

    U ovom izletu obići ćemo razne vinarije prisutne na malom otoku Pelješcu koji je nadaleko poznat po svojim dobrim vinima.

Izlete ugovoriti najmanje 24h unaprijed!

Ponijeti vode, fotoaparat i dobru volju

Komforno, udobna obuća

Kupljenje na kućnoj adresi unutar Dubrovačko-neretvanske županije.

Hrana i piće

Facebook
Google+
Twitter
Email
WhatsApp